Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Η CNC SOLUTIONS είναι μία καταξιωμένη εταιρία στον κλάδο της, στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας και πολυπλοκότητας.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2003, με προσανατολισμό στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η εταιρία προχώρησε με συνέπεια και εξωστρεφή προσανατολισμό σε ουσιαστικές επενδύσεις αγοράς νέων μηχανημάτων παραγωγής CNC πολύ υψηλής ακρίβειας και τελευταίας τεχνολογίας, εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων με την δημιουργία ενός πρότυπου χώρου ανάπτυξης και διοίκησης καθώς και στην εφαρμογή μηχανογραφημένων διαδικασιών σχεδιασμού-παραγωγής και ελέγχου (SAP ERP).

Ανάλογη επένδυση έγινε και σε εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο ανέλαβε το εγχείρημα της απαιτούμενης εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης ως χρησιμοποιούμενου κατασκευαστικού λογισμικού της επιχείρησης το hyperMILL®. Οι αμέτρητες δυνατότητες και ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο το hyperMILL® βελτίωσε τη δουλειά μας έγινε εφαλτήριο για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της OPEN MIND. Σήμερα, με κινητήριο μοχλό το πάθος, την αγάπη για την δουλειά μας αλλά και με τις υποδομές που δημιουργήσαμε, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον αξιόπιστο μακροπρόθεσμο συνεργάτη σας στην προμήθεια σχεδιαστικού και κατασκευαστικού λογισμικού CAD/CAM.