Σχετικά με τα προϊόντα της OPEN MIND

Η αιχμή της τεχνολογίας στην αγορά της παραγωγής με ψηφιακά μέσα.

Η OPEN MIND Technologies AG έχει επιλέξει και εμπιστευτεί σαν στρατηγικό της συνεργάτη της στην Ελλάδα την εταιρία μας CNC SOLUTIONS, όπου πλέον αποτελεί τον επίσημο διανομέα των λογισμικών προγραμμάτων CAD/CAM της OPEN MIND σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία.

Η OPEN MIND Technologies AG αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμα CAM/CAD συστήματα που δημιουργούν, χρησιμοποιώντας ψηφιακά μοντέλα, βελτιστοποιημένα NC προγράμματα φρεζαρίσματος και τόρνευσης ψηφιακών εργαλειομηχανών. Η OPEN MIND συγκαταλέγεται στο top-5 των εταιριών ανάπτυξης λογισμικού CAM παγκοσμίως και στο top-3 των εταιριών με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της CIMdata, εξειδικευμένης διεθνούς εταιρίας ερευνών αγοράς.

Το λογισμικό CAM της OPEN MIND επιτρέπει την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εκάστοτε εργαλειομηχανής CNC με αποτέλεσμα την δυνατότητα περισσότερων και πιο πολύπλοκων διεργασιών, σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος. Για παράδειγμα με την χρήση του hyperMILL® της OPEN MIND, η απόσβεση του κόστους αγοράς μιας προηγμένης CNC μηχανής γίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα καθιστώντας την επένδυση περισσότερο βιώσιμη και προσοδοφόρα.

Συγκεκριμένα, το hyperMILL® προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από μεθόδους και στρατηγικές κατεργασίας για τον προγραμματισμό και των πιο πολύπλοκων εξαρτημάτων ή καλουπιών. Από τις πατενταρισμένες ταυτόχρονες κατεργασίες πέντε αξόνων με τις έξυπνες διαδρομές μέχρι τις λειτουργίες millTURN® των πολυαξονικών μηχανημάτων, τα λογισμικά της OPEN MIND είναι προσανατολισμένα για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως της κατασκευής πτερωτών, καλουπιών ελαστικών αυτοκινήτων, και σύνθετων εφαρμογών για την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική κ.λ.π.

Διεθνείς κατασκευαστές από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει τα προϊόντα της OPEN MIND, δεδομένου ότι επιτρέπουν αποδοτική και ορθολογική οργάνωση της παραγωγής, δίνοντας την δυνατότητα δημιουργίας μοντέλων , πρωτότυπων, εργαλείων, καλουπιών, πρισματικών τεμαχίων, εξαρτημάτων κλπ, επιτυγχάνοντας σε όλα εντυπωσιακή ποιότητα:

• Μοντελοποίηση και προτυποποίηση
• Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών
• Κατασκευαστική βιομηχανία
• Αυτοκινητοβιομηχανία
• Αεροδιαστημική βιομηχανία
• Ενεργειακή βιομηχανία
• Κατασκευή Ιατρικών εμφυτευμάτων
• Βιομηχανία ρολογιών και κοσμημάτων

Η καθημερινή ενασχόληση και χρησιμοποίηση των λογισμικών προγραμμάτων της OPEN MIND σε πραγματικές συνθήκες μηχανουργείου και οι πρακτικές τεχνικές γνώσεις ως αποτέλεσμα της καθημερινής τριβής, δίνουν την δυνατότητα στο εξειδικευμένο προσωπικό της CNC SOLUTIONS να παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, υπηρεσίες παραμετροποίησης και τεχνική εκπαίδευση.