Εκπαίδευση

Επένδυση στη γνώση για μακροπρόθεσμη κερδοφορία

training

Τα καινοτόμα προϊόντα γενικότερα έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις υπάρχουσες ανάγκες , προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές τα μέγιστα δυνατά οφέλη .

Οι χρήστες CAM επενδύουν σε καινοτόμες τεχνολογίες φρεζαρίσματος , προκειμένου να πραγματοποιήσουν πολύπλοκες διαδικασίες όσο το δυνατόν με πιο απλοποιημένο τρόπο. Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να αυξάνεται περαιτέρω η παραγωγικότητα και η ποιότητα των τελικών προϊόντων. Φυσικά ο απώτερος σκοπός είναι αυτή η επένδυση να αρχίσει κάποια στιγμή να αποφέρει κέρδος.

Για αυτό τον λόγο η CNC SOLUTIONS παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια κατάρτισης που επιδιώκουν στο να εξασφαλίσουν την επένδυση των πελατών της . Οι χρήστες CAM που επιλέγουν το hyperMILL® της OPEN MIND , ένα από τα πιο σύγχρονα και ισχυρά συστήματα CAM στον κόσμο, θα λάβουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Επίσης οι εταιρείες που ήδη χρησιμοποιούν το hyperMILL® μπορούν να επεκτείνουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα τους , επενδύοντας στην κατάρτιση των εργαζομένων τους, έτσι ώστε να επιτύχουν :

• Καλύτερα αποτελέσματα προγραμματισμού CAM.
• Περισσότερη τεχνογνωσία για την αύξηση της παραγωγικότητας.
• Παρότρυνση των υπαλλήλων για συνεχή εκπαίδευση.

Τα σύγχρονα συστήματα CAM που εξελίσσονται συνεχώς , οδηγούν αναγκαστικά στο να δίνεται αυξημένη έμφαση στην εκπαίδευση και την υποστήριξη των χρηστών τους .

Η κατάρτιση που προφέρει η CNC SOLUTIONS  εφοδιάζει τους χρήστες του λογισμικού της με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες, έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορέσουν να γινούν ακόμα πιο ανταγωνιστικές και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα προϊόντα που προμηθευτήκαν.