ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ – WORKSHOP ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

<<ΑΠΟ ΤΟ 3D SCAN, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ CAD, ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ CAM, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ>>

Διοργανωτές:

1 2  3  4 6

 

Η CNC Solutions, επίσημος διανομέας των λογισμικών προγραμμάτων CAM/CAD της OPENMIND Technologies AG σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία και FYROM, το CNC TRAINING CENTER το εξειδικευμένο κέντρο κατάρτισης χειριστών και προγραμματιστών εργαλειομηχανών CNC και η ALFASOLID, επίσημος διανομέας των λογισμικών SOLIDWORKS & προϊόντων 3DSCANREXCANCS+ σε Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα - workshop με θέμα:  << Aπό το 3D SCAN , στο Σχεδιασμο CAD, τον Προγραμματισμο CAM, την Παραγωγη και τον Ποιοτικο Ελεγχο>>, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του CNC TRAINING CENTER στην Παιανία.

Η εκδήλωση θα έχει επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του 3D Scanning, σχεδιασμού, προγραμματισμού μηχανουργικών κατεργασιών με χρήση των  συστημάτων  CAD-CAM, εκπαίδευση CNC εργαλειομηχανών κ.λ.π. με την μορφή ενός ολοκληρωμένου workflow.

Σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας θα λειτουργούν παράλληλα κιόσκια των συμμετεχόντων εταιριών όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 210 575 00 66 (CNC SOLUTIONSCNC TRAINING CENTER) & 210 3414 408 (ALFASOLID).

Για να δείτε ή να κατεβάσετε την συνοπτική Agenda του workshopπατήστε εδώ.