Δημιουργία πρότυπου χώρου εκπαίδευσης

Η CNC Solutions έχει δημιουργήσει έναν πρότυπο εκπαιδευτικό χώρο, στον οποίο οι πελάτες της αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για τις κατεργασίες CNC, έχουν πλέον ευκαιρία να εκπαιδευτούν -μεταξύ άλλων- στα λογισμικά προγράμματα σχεδιασμού και κατασκευής της OPEN MIND. Η εκπαίδευση – κατάρτιση γίνεται από έμπειρους αναλυτές – προγραμματιστές μεταφέροντας ταυτόχρονα τη σωρευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας και πολυπλοκότητας.

training

Η CNC Solutions είναι ο επίσημος διανομέας των λογισμικών προγραμμάτων CAD/CAM της OPEN MIND Technologies AG σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία.

Το hyperMILL® προσφέρει πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των 5-αξονικών εργαλειομηχανών CNC και μια μεγάλη γκάμα από μεθόδους και στρατηγικές κατεργασίας για τον προγραμματισμό και των πιο πολύπλοκων εξαρτημάτων ή καλουπιών. Από τις πατενταρισμένες ταυτόχρονες κατεργασίες πέντε αξόνων με τις έξυπνες διαδρομές μέχρι τις λειτουργίες millTURN® των πολυαξονικών μηχανημάτων, τα λογισμικά της OPEN MIND είναι προσανατολισμένα για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως της κατασκευής πτερωτών, καλουπιών ελαστικών αυτοκινήτων, και σύνθετων εφαρμογών για την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυπηγική κ.λ.π.

Η OPEN MIND Technologies AG αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμα CAD/CAM συστήματα που δημιουργούν, χρησιμοποιώντας ψηφιακά μοντέλα, βελτιστοποιημένα NC προγράμματα φρεζαρίσματος και τόρνευσης ψηφιακών εργαλειομηχανών. Η OPEN MIND συγκαταλέγεται στο top-5 των εταιριών ανάπτυξης λογισμικού CAM παγκοσμίως και στο top-3 των εταιριών με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της CIMdata, εξειδικευμένης διεθνούς εταιρίας ερευνών αγοράς.

Παρακολουθείστε το τελευταίο project της ομάδας μας με τη χρήση του hyperMILL®.